Poseban izazov svakoj ljubiteljici mode predstavlja razdoblje trudnoće u kojemu iako tijelo traži komotne krojeve odjeće svestrana moda dopušta da se s trendi komadima i buduće mame poigraju. Pjevačica Lana Klingor koja je u petom mjesecu trudnoće za večernji stajling odabrala je hit komad koji joj je zagarantirao udobnost, ali i trendi izgled

Novi i oslobađajući trenutak u svijetu mode dogodio se gotovo prije jednog stoljeća kada je dizajner Florentine Thayat na scenu uveo kombinezon. Od tada komad inspiriran radničkim komadom odjeće koji prije svega zadovoljava element udobnosti dobio je niz preinaka.

Buduća mama Lana Klingor Mihić za večernji izlazak odabrala je kombinezon, kroj koji mazi trudnički trbuščić

>>10 čudesnih tajni trudnog tijela

Ovu sezonu posebice je popularan, na crvenom tepihu gotovo da je zamijenio uske večernje toalete, a u dnevnim izdanjima jedan je od omiljenih komada brojnih fashionistica. No osim za vitka tijela njegov kroj idealan je i za ona koja se drastično mijenjaju u za svaku ženu posebnom stanju trudnoće.

>>3 nježne trudničke haljine po uzoru na Catherine Middleton

Za peti mjesec baš onaj u kojem trbuščić dobiva svoj oblik i veličinu te traži komociju i nesputanost od uskih krojeva buduća mama, pjevačica Lana Klingor Mihić odabrala je trendi kombinezon.

Rezan iznad grudi bez naramenica s istaknutim suženim elastičnim dijelom u predjelu struka i u elegentnoj crnoj boji komad je koji je Lana razigrala crvenim sunčanim naočalama i torbom u istoj nijansi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju