Ženstveno i elegantno najbolje opisuju sve upečatljiviji stil bivše Miss Hrvatske Lejle Filipović koja s lakoćom uspjeva uz nekoliko baznih trendi komada odjeće zablistati u svakom javnom izlasku. U opuštenim kombinacijama društvo joj pravi omiljena traper košulja, za premijeru filma 'Atomski zdesna' vječni traper Lejla je kombinirala uz crnu suknju na falde i zablistala u već viđenom, ali duetu vrijednom pažnje

Nakon filma 'Parada' koji je dugo rušio rekorde gledanosti u domaćim kinima, redatelj Srđan Dragojević pripremio je još jednu poslasticu. Film 'Atomski zdesna' osim impozantne glumačke ekipe iz cijele regije sadrži još jedan provjereni recept uspjeha - minute ispunjene smijehom.

>>Traper košulja: 10 proljetnih krojeva od 150 do 750 kuna

Večer uz veliko platno provela je i Lejla Filipović, a za opušteno druženje u društvu supruga Tarika bivša Miss Hrvatske odabrala je omiljen joj komad ove sezone, traper košulju. 

U dosadašnjim izdanjima Lejla je bezvremenski kroj kombinirala uz suknju u opojnoj žutoj boji, uz kožnate hlače, a početak toplijih dana obilježila je usklađena uz pencil ljubičastu suknju. Za posljednji izlazak u kino Lejla je traper košulju kombinirana uz kratku suknju na falde i gole noge u gležnjačama, te pokazala još jedan nepogrešiv stilski pogodak.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju