Da za dobar stajling nije potrebno imati bezbroj skupih modnih komada dokazala nam je Milanka Opačić koja svoje poslovne kombinacije, ali i modne dodatke vješto kombinira na razne načine

Elegantna i ženstvena Milanka Opačić definitivno je političarka s najviše osjećaja za modne kombinacije. Iako službeni i po protokolu njezini komadi uvijek imaju smisla te savršeno pristaju njezinoj građi tijela, ističući samo najbolje.

Milanka Opačić omiljenu Zara torbu vješto kombinira za obavljanje poslovnih obaveza

>>Milanka Opačić: Nasmiješena ministrica u skinny trapericama

Milanka je tako Markovim trgom prošetala u zanimljivoj haljini koju smo na njoj već vidjeli prije mjesec dana. Zanimljiva kreacija napravljena od crnog gornjeg i vrlo efektnog prugastog, zelenog donjeg dijela u kombinaciji s crnim najlonkama i salonkama savršeno je naglasila ženstvenu liniju i vitke noge trendi političarke.

>>Što način na koji nosite torbu govori o vama?

No haljina nije njezin omiljeni reciklirani komad. Velika, svijetlo smeđa torba koju je ministrica nosila već nekoliko puta i to uz različite stajlinge odlično se uklopila u poslovni look.

Da lijepo ne mora nužno biti vrlo skupo dokazuje i činjenica kako trendi torbu iz prošlogodišnje kolekcije potpisuje popularni komercijalni lanac odjeće Zara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju