Univerzalni problem svake dame prije odlaska na ljetni odmor je uvijek ista briga pakiranje putne torbe čiji pretjeran sadržaj svakako treba izbjeći. U vječitom problemu najbolje pomažu definirane liste ljetnih trendova, a što se to na popisu svake trendseterice mora naći otkrili su neki od poznatih modnih i beauty stručnjaka

Cruise kolekcije svjetskih dizajnera u čijoj ponudi se nude haljine, cipele, kupaći kostimi i modni dodaci za odlazak na odmor sa stilom izazivaju neviđenu pažnju svjetskih trendeseterica. One naime na odmor odlaze s jasno definiranim popisom sadržaja svoje torbe.

>>5 pridošlica kozmetičke torbice spremnih za ljetnu akciju

Kako bi vam uštedjeli vrijeme u prelistavanju modnih stranica i odabiru komada s kojima nećete pogriješiti naše modne i beauty stručnjakinje otkrivaju što svaka prava ljubiteljica mode mora ponijeti na putu prema ljetnoj avanturi. 

1. Šilterica, topić i vruće hlačice- ključni modni komadi ove sezone
Modna urednica Dubravka Prpić Znaor
ističe kako bi se u torbi svake dame koja pomno prati modne trendove trebale naći velika šilterica krutog oblika, kratki topić po uzoru na osamdesete godine, vruće hlačice te neon nijanse lakova za nokte. Ovi komadi garantiraju zapaženost i prije svega su ključni u osmišljavanju kombinacija za dnevni ili večernji izlazak.

Na popisu jasno definirane liste ljetnih trendova nalaze se šilterica, vruće hlačice, naočale mačkastog oblika i zlatno takno prstenje

>>Narukvice s uspomenom: Nosite svoj omiljeni otok oko ruke

2. Platforme i rimljanke - modeli cipela uz koje će noge biti spremne za isticanje
Od obuće uz neizostavne japanke ove sezone nametnule su se špagerice platforme te rimljanke s aplikacijama i detaljima od cvijeća ili kristalića. Ova tri para trendi modela cipela svakoj i najjednostavnijioj odjevnoj kombinaciji garantiraju trendi udobnost koja je na odmoru prioritetna.

>>10 pari japanki za sve prilike od 40 do 400 kuna

3. Sunčane naočale i zlatno prstenje - modni dodaci za stilsku peticu
Torbica za izlazak trebala bi ispuniti svoju osnovnu funkciju onu dovoljno velike riznice prijekopotrebnih ženskih sitnica, ali i komada koji upotpunjuje svaki stajling. Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović savjetuje odabir torbice s dugačkom ručkom u boji pudera koja će pristajati uz jarke ljetne boje odjeće ili pak jednobojne svečanije kombinacije. Naočale mačkastog oblika i zlatno tanko prstenje dovoljni su modni dodaci za izgled kao s modne piste.

4. Prirodno i nenametljivo - ljetni sadržaj kozmetičke torbice
Za isticanje prirodnog tena na odmoru potrebno je olakšati sadržaj kozmetičke torbice. Vizažistica Žana Kožul ističe kako je ovaj period za kožu iznimno koristan te ju svakako treba lišiti teških pudera, a njihova adekvatna zamjena su BB kreme koji zahvaljuju zaštinom faktoru i visokoj hidratizaciji savršeno njeguju kožu lica.

Sadržaj kozmetičke torbice treba lišiti teških pudera a njihova poželjna zamjena su BB kreme


Bronzeri su itekako poželjni jer naglašavaju preplanulost, a nanose se na jagodice i u kuteve čela, te na dekolte. Od ruževa dovoljno je da odaberete crvenu nijansu s kojom nećete pogriješiti kamo god se uputili, a odmoran izgled dovoljno je uokviriti vodootpornom maskarom.

5. Proizvodi s visokom UV zaštitom za pravilnu njegu kose na odmoru
Kosu nikako ne bi trebali zanemariti na odmoru dapače potrebna joj je posebna njega adekvatnim proizvodima s visokom UV zaštitom. Prilikom odabira šampona birajte one koji su dovoljno progresivni u uklanjanju soli i nečistoća s vlasi, a isušenost suncem nadomjestite regeneratorima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju