Nekada je moda za trudnice bila posebno krojena i obično su je činili komotni krojevi koji nisu pratili trendove, danas je situacija bitno drugačija. Trudnice su odbacile XL kombinezone, predimenzionirane tunike i široke haljine, najbolji su primjer za to zvijezde koje ne pristaju na promjenu stila tijekom devet mjeseci u kojima njihovo tijelo poprima posve drugačiji oblik



Za obavljanje obaveza u Milanu bivša supruga Erosa Ramazzotija, njemačka tv voditeljica Michelle Hunziker, odabrala je haljinu kratke dužine i kroja koji nije ometao njezin osam mjeseci velik trudnički trbuh. Traper komad začinila je trendi crnim gležnjačama visoke potpetice i uspjela izgledati odlično.

>>10 glam trudnica čije haljine pamtimo

Ovaj prizor trudnice koja ne odustaje od visokih potpetica i trendi krojeva nije nimalo rijedak, naprotiv sve više je budućih mama koje svoj stil ne podređuju drugom stanju.

Tako primjerice Ivanka Trump i u devetom mjesecu trudnoće njeguje strogi poslovni stil, Gwen Stefani ostaje vjerna eklektičnom odijevanju i uzorcima te također visokim potepicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju