Visoke temperature prije osvježenja koje je iznenadilo i grad Osijek iskoristile su djevojke za šetnju u udobnim ljetnim komadima odjeće bez imalo bojazni od najavljivanih pljuskova. Među špicericama izdvojile su se tri najupečatljivije i to ne ekstravagantnim komadima odjeće nego stavom koji pobjeđuje i najmaštovitije sličice Street Stylea

Ležerni komad ljetne garderobe, jednostavna haljinica bila je izbor atraktivne brinete raspuštene kose. Uz tamnoplavu haljinu savršeno su se uklopili detalji u boji konjaka remenčić za istaknuti struk, niske sandale za udoban hod i sportska torba idealna za dnevno obavljanje obaveza.

Samouvjeren stav dodatak je koji i najjednostavniju modnu kombinaciju može učiniti upečatljivom

>>3 djevojke zbog kojih je Koprivnica traper inspiracija

Nezaobilazan cvjetni uzorak na tajicama odabrala je vitka Osječanka razigravši kombinaciju još jednim trendi sezonskim komadom- majicom kratkih rukava s likom iz crtića.

>>Špicerica s najvišim faktorom osobnosti

Crno bijele prugice na haljini samouvjereno je 'isfurala' posljednja u nizu najupečatljivije osječke trojke, ležerno izdanje upotpunila je torba s dugačkom naramenicom i kosa vezana u popularni konjski rep.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju