Modni brend Versace je kolekciju visoke mode za jesen/zimu 2014. Najavio kao izrazito seksi i sofisiticiranu, za ženu naglašenog stava. Niti jedna manekenka ne oslikava bolje takvu ženu kao što to uspijeva Naomi Campbell, čije tijelo danas izgleda jednako bombastično kao i prije 14 godina kada je zadnji puta nosila Versace reviju

Kao što je svojedobno Linda Evangelista izjavila kako ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara tako danas najpoznatije manekenke iz ere supermodela ne izlaze na pistu za manje od 20 godina prijateljstva s dizajnerom čije modele nosi.

Naomi Campbell je otkrila noge koje izgledaju netaknute godinama, jednako zategnute i fit kao i 1999. godine

To je barem moto Naomi Campbell koja se povukla s modnih pista i čije se vretenaste noge izlažu samo za najbolje prijatelje. Jedna od njih je i Donatella Versace čije je modele Crna pantera nosila na upravo održanoj reviji visoke mode za jesen/zimu 2014. u Parizu.

>> Naomi Campbell: Još uvijek kraljica modne piste

U kratkoj plišanoj haljini naglašenih ramena i za poglede otkrivenim grudnjakom, 45 godina stara manekenka otkrila je noge koje izgledaju netaknute godinama, jednako zategnute i fit kao i 1999. godine kada je nosila zadnju reviju za Versace.

Donatella Versace je kao kao inspiraciju za nadolazeću kolekciju izdvojila filmske zvijezde i crno-bijelu estetiku, no u predstavljenim haljinama i kombinezonima prije bi se snašle Elizabeth Hurley i Jennifer Lopez nego nekadašnje zvijezde starog Hollywooda poput Bette David ili Audrey Hepburn.

Versace kolekciju visoke mode za jesen/zimu 2014. pogledajte u našoj galeriji:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju