Javna događanja za brojne poznate ljepotice predstavljaju idealnu priliku da se pokažu u najboljem svjetlu. Nina se pojavila na premijeri filma 'Atomski zdesna' održanoj u Zagrebu za koju je odabrala kombinaciju kojom su vladale upečatljive štikle


Crnu, nabranu suknju začinjenu volanom i šarenim točkicama Nina Badrić je uskladila uz sivu široku majicu i crnu kožnatu jaknu.

>> Rizične štikle u kojima se prsti otimaju svakoj kontroli

Kako bi dodatno 'podigla' večernji look popularna pjevačica posegnula je za kričavo žutim modelom štikli koje su u posljednje vrijeme glavne zvijezde najpoznatijih svjetskih crvenih tepiha.

Naime, riječ je o vrlo rizičnim sandalama koje krase samo dva remenčića, a koje, ako nisu prilagođene stopalu, nožne prste nikako ne drže pod kontrolom. No, vješta Nina je odabrala model po svojoj mjeri i time izbjegla neželjenu situaciju.

>> Nina i J.Lo: Lukavi trik koji bedra drži na 'okupu'

Iako su štikle same po sebi vrlo upečatljive samo jedan detalj na cijelom stajlingu zaslužio je veliki modni minus. Riječ je o popularnim mrežastim najlonkama u boji kože koje prikrivaju nedostatke na nogama, ali nikako se ne slažu s golišavim i vrlo otvorenim štiklama.

A kako to izgleda kada seprsti u najpopularnijim sandalama crvenog tepiha otmu svakoj kontroli pogledajte u galeriji:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju