Ljeto, složit će se sve obožavateljice mode, idealno je zbog mogućnosti nošenja velikog broja modela cipela od japanki pa do štikle. A kada je riječ o onima koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru odabrali smo ih 7 pari

Ovu sezonu Birkenstock model sandala zauzima vodeće mjesto u izboru 'must have' ljetnih modela cipela. Ortopedski model cipele koji su svjetski dizajneri prošetali modnom pistom sveprisutan je u uličnoj modi, nosi se na haljinice i kratke hlačice, a onim hrabrijima društvo pravi u večernjim izlascima.

Ples do jutra i ovu sezonu olakšavaju trendi platforme, dok su za svečana događanja rezervirane štikle u boji pudera odgovorne za damama vrlo važan faktor izdužene noge.

Trendi 'gole' štikle kako nazivaju puderaste miljenice u stopu prate srebrne ljepotice, one i najjednostavniji izbor odjeće transformiraju u glam izdanje. Za ona kišna ljetna razdoblja nogu će sačuvati gležnjače otvorenih prstiju i udobne mokasinke razigranih printeva, a na vama je samo da prošetate trgovinama i nadopunite svoju kolekciju omiljenih modela našim prijedlozima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju