Revolucija pametnih haljina započela je prije nepunih pet godina otkada njihova popularnost ne jenjava. Zvijezde ih nose na crvenom tepihu, dajući im tako prednost pred najraskošnijim krojevima, dok brendovi i poznati dizajneri svojom maštovitom ponudom udovoljavaju sve većoj potražnji. Odabrali smo 10 'pametnica' koje u jednom potezu sužavaju struk, povećavaju grudi i naglašavaju bedra

Revoluciju optičke iluzije u modi koja oblikuju poželjnu siluetu pješčanog sata započeli su Alexander McQueen i Herve Leger prije nepunih pet godina kada su na pisti pokazali prve 'pametne' haljine.

Pametne haljine stanjuju struk, povećavaju grudi i naglašavaju bokove

>>Optička liposukcija i na tijelu Severine

Stilska filozofija koja posve bezbolno sužava struk, povećava grudi i naglašava bokove objeručke je prihvaćena od brojnih zvijezda. Dizajneri su potom na potražnju odgovorili sve maštovitijom i razrađenijom ponudom.

>>10 trikova koji stanjuju struk u jednom potezu

Dizajnerica koja je ovaj trend dovela do vrhunca bila je Stella McCartney s haljinom koju je na crvenom tepihu u Veneciji nosila Kate Winslet. Igra bojama - sivom, bijelom i crnom učinila je tijelo glumice savršenim prototipom pješčanog sata.

Pametnim haljinama ne mogu odoljeti ni vlasnice besprijekorne figure poput Eve Longorije, Sofije Vergare i brojnih drugih koje ih sve češće biraju za crveni tepih.



Kako bi vam olakšali potragu za popularnim krojem haljine, prošetali smo po trgovinama i odabrali 10 pametnica koje će i vaše tijelo učiniti savršenim.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju