Ako ste mislili da je visoka potpetica u svakom pogledu neudobna varate se, jer osim trendi štikli koje mnoge žene obožavaju, ali ih promatraju samo iz daleka, savršena obuća za izduživanje figure su trendi platforme. Donosimo 3 različita izdanja koja će savršeno nadopuniti platforme

Casual izdanje
Iako su povišene platforme itekako spadaju u casual obuću za svaki dan. Modeli koji su povišeni, ali koji nemaju jako povišenu petu savršeni su za šetnju gradom ili morskom obalom.

Uz ležernu varijantu savršeno će se uklopiti platnene platforme u boji ili pak jednostavne crne, a s obućom od brušene kože u prirodnim zemljanim tonovima nikada nećete pogriješiti.

>> 3 najnezdravija modela cipela koje uporno nosimo

Dnevno izdanje
Tko kaže da dnevna varijanta ne može biti elegantna. U tome vam naravno mogu pomoći platforme u živim bojama poput tirkizno plave i zelene te trendi ružičaste i boje fuksije.

Drveni džon ili pak onaj od laganog pluta te remenčići oko gležnja u trenu će izdužiti figuru i vaš dnevni look učiniti zanimljivim.

>> Špica: Ovo su ljepotice na 'visokoj nozi'

Večernje izdanje
Odlazak u noćni klub ili uživanje na terasi kafića ne mora nužno uključivati neudobne štikle u kojima nitko ne može dugo stajati. I tu su platforme vaše saveznice, posebno elegantniji modeli.

Platforme čiji se remenčići križaju do iznad gležnja, zlatne ili srebrne ukrašene svjetlucavim detaljima ili pak elegantne crne od brušene kože tri su prijedloga obuće koja će u trenu uklopiti u vaš večernji look.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju