Robyn Lawley je 25 godina stara australska manekenka koja se specijalizirala za reklamiranje odjeće i kupaćih kostima za punije osobe, no u posljednje vrijeme ne odgovara tim XL proporcijama

Odkad je počela reklamirati odjeću za punije žene, Robin Lawley krasila je naslovnice najprestižnijih modnih časopisa u svijetu poput Voguea, Ellea i Cosmopolitana. Uz to je dizajnirala i kolekciju kupaćih kostima pod vlastitim imenom koje su privukle veliku pozornost žena diljem svijeta.

>>Pored ovakvih XL modela na plaži i 'gazele' se skrivaju u hlad

Kako bi promovirala aktualne kupaće kostime iz nove kolekcije Robin Lawley Swimweara na Instagramu je objavila novu fotografiju svoga tijela koji je daleko od xl proporcija, te izazvala čuđenje svojih sljedbenica.

„Ako je ovo tijelo modela za punije, onda ja ne znam niti jednu mršavu osobu', samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon objavljivanja fotografije. Robin uistinu izgleda mršavo i prekrasno, te je daleko od ranijih proporcija.

Iako ne priznaje da se izgladnjuje, obožavateljicama na društvenim mrežama je povjerila da jede isto kao i prije, ali da se trudi vježbati jogu i kickboxing što je više moguće. Istovremeno priprema knjigu o ženama iz biznisa koji vole jesti, a čiji je izlazak predviđen za sljedeću godinu.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je mršavjela poznata australska ljepotica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju