Četiri mjeseca nakon rođenja sina Georgea, vojvotkinja Catherine jednako je aktivna u obnašanju kraljevskih dužnosti kao i prije majčinskih obaveza. A da je svoju vitku liniju vratila u stari konfekcijski broj Kate je mudrim potezom jasno dala do znanja. Za posjet dobrotvornoj udruzi Only Connect u Oxfordu odabrala je identičan stajling kao i prije godinu i pol dana

Podršku dobrotvornoj udruzi Only Connect u Oxfordu koja se bavi sprječavanjem kriminala među adolescentima već drugu godinu zaredom dali su vojvotkinja Catherine Middleton i princ William.

>>Catherine Middleton: Kraljica reciklaže u platformama iz 2011.godine

Medijsku pažnju Kate je ovoga puta osigurala mudrim odabirom identičnog stajlinga koji je imala na istom mjestu prije godinu i pol dana. Osim što se povrdila kao kraljica reciklaže, još jednom je svoju vitku figuru četiri mjeseca nakon poroda stavila u prvi plan.

Smeđu haljinu irske dizajnerice Orle Kiely s istaknutim strukom dugačkih rukava Kate je uskladila s identičnom nijasnom grilonki i smeđih gležnjača. Kopiranje istog stajlinga potvrdila je čak i odabirom identične frizure počešljane na razdjeljak i uvijene u raskošne kovrše.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju