Glumica Reese Witherspoon u svojim dnevnim izdanjima sve češće se nameće kao inspiracija. U posljednja dva odabrana za poslovni sastanak i popodnevno druženje, pažnju je plijenila odjevena u suknju zvonolikog kroja. Dužine do iznad koljena kombinirana uz sako za poslovni i bluzu za opušteniji look 'zvono' suknja jedan je od komada koji se lako nosi i kombinira za različite prigode

Jedan od proljetnih trendova koji je već zauzeo svoje mjesto u uličnoj modi, ali i ormarima zvijezda su suknje zvonolikog kroja. Glumica Reese Witherspoon kombinira ih za poslovni i ležerni look otkrivajući sva lica i moć transformacije dražesne suknje.

>>Vječna salonka: 10 modela od 100 do 800 kuna

Prednost zvonolikog kroja je pažnja usmjerena na struk koji je vizualno stanjen, te noge koje izgledaju izdužene i tanje. Za poslovni izgled suknja optimalne dužine do iznad koljena odličan je duet uz strogi sako, košulju dugačkih rukava i štikle.

Simpatično lice 'zvono' će pokazati kombinirano s balerinkama i platnenim tenisicama, a mlađahan izgled krije združena uz majice s printom ili šaljivim natpisima.

Prošetali smo trgovinama i izdvojili 5 proljetnih krojeva koji će zadovoljiti svačiji ukus:

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju