Komad garderobe nekada rezerviran samo za poslovan i klasičan stil danas je omiljena baza dnevnog i večernjeg zavodljivog stajlinga. Suknja pencil kroja svoju popularnost i povratak na modni tron itekako zaslužuje jer ova laskavica ženstvenosti sužava figuru, naglašava bokove i svaku siluetu čini zanosnom

Prednosti suknje pencil kroja prva je, nakon njezinog nepravednog zanemarivanja na modnoj sceni, namirisala Victoria Beckham. Univerzalnom modelu dodala je vanjske šavove, prepoznatljiv patentni zatvarač na stražnjem dijelu i prorez koji je učinio senzualnim.

>>Hit trend: Pametne haljine koje sužavaju tijelo

 

Ove sezone njezina popularnost je na najvišem nivou, a sve zahvaljujući velikoj moći stilske prilagodbe. Naime ovaj ženstveni komad lako se kombinira za poslovni dnevni look uz primjerice bluzu ili kratku trendi vestu dugačkih rukava.

Suknja pencil kroja sužava figuru, naglašava bokove i svaku siluetu čini zanosnom

Za večer joj je dovoljno pridružiti seksi topić i kožnatu jaknu uz koje vas u trenutku transformira u zavodnicu. Odlično funkcionira uz elegantne štikle, robusne čizme i gležnjače, a predvodnice street stylea hrabro je nose uz tenisice i nimalo ne griješe dajući joj ljupki predznak.

Pencil suknju isplati se imati, stoga smo  prošetali po trgovinama i za vas odabrali klasične i razigrane modele.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju