Sramežljiva curica koja ne silazi iz majčinog naručja te koja uvijek skriva lice od znatiželjnih pogleda gotovo preko noći je postala prava holivudska djevojčica. Riječ je o Suri Cruise koja otkako se rodila ne prestaje plijeniti pažnju

Suri Cruise oduvijek je bila vrlo zanimljivo dijete što zbog neobičnog ponašanja u javnosti, a što zbog vrlo popularnih roditelja.

>> Suri Cruise već krenula maminim stopama

Suri Cruise je za šetnju gradom odabrala ružičastu kombinaciju haljinice i kroksica

No djevojčica koja nas je u prošlosti šokirala pomalo bizarnim odjevnim kombinacijama poput pidžame za odlazak u šoping, šetnje New Yorkom u haljinici potpuno bosih nogu ili pak štiklica koje je nosila s nepune tri godine, što je po izjavama roditelja birala sama, danas je postala prava mala holivudska ljepotica.

>> Otkačeni modni rekviziti po mjeri Suri Cruise

Katie Holmes i Suri dan su provele u šetnji gradom za koju su se obje dotjerale. I dok je lijepa mama odabrala omiljeniu kombinaciju plavih traperica na trapez i topa njezina malena ljepotica dotjerala se od glave do pete.

Suri je tako s osmijehom na licu fotografima pozirala u u ružičastoj haljinici uz koju je uskladila popularne Crocs balerinke te frizuru na stranu povezanu u debelu pletenicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju