Cruciani je najnoviji hit ručno izrađene 'lucky charm' narukvice. Senzacija koja dolazi iz Italije, nosi se za sreću i prijateljstvo. Zbog svoje cijene i unisex nošenja su postale pravi hit širom svijeta. Novi modni dodatak koji je pokorio svijet zavladao je Lijepom našom

Cruciani narukvice proizvod su obiteljske tvrtke Cruciani, koja je sa lansiranjem narukvica krenula 2011. iz Italije, odnosno Sardinije.

Narukvice se rade u makramé tehnici, a svaka nosi drugačiju poruku kao što su ljubav, sreća, sloboda i vječnost.

>> Ogrlice domaćih dizajnerica kojima ćete teško odoljeti

Svoju premijeru na svjetskoj modnoj sceni ovaj je jednostavan modni detalj doživio prilikom događaja 'Vogue Fashion Night Out', u sklopu milanskog Tjedna mode 2011.godine.

Narukvice su velikom brzinom postale hit, a mogu se nabaviti samo u specijalnim trgovinama.

>> Unikatne naušnice za svačiji džep

A kako to obično biva brojne poznate osobe prihvatile su ovaj trend, te ga promoviraju čak i na javnim događanjima. Talijanska pjevačica Laura Pausini, starleta Paris Hilton, američka burleskna plesačica i glumica Dita Von Teese, glumice Charlize Theron i Michelle Rodriguez, te manekenka Bar Rafaeli samo su neke od poznatih ljepotica koje su odabrale svojeu omiljenu narukvicu napravljenu od vrlo fine svile.

Cijela priča započela je s djetelinom s četiri lista, a danas se na tržištu mogu naći razni motivi poput leptira, simbola vječnosti, srca, kineskog zmaja te mnogih drugih oblika u gotovo svim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju