Ne diči se Brazil samo svojim nogometnim genijalcima i nadolazećem svjetskom prvenstvu u nogometu nego i svojim ženama koje su redovito na listama najljepših žena svijeta te su među najtraženijim modelima najseksi donjeg rublja na svijetu, Victoria's Secreta. Predstavljamo vam pet najslavnijih Brazilki, viktorijinih anđelica, koje su otkrile svoje tajne savršenog izgleda

1. Gisele Bündchen
Ova brazilska ljepotica visoka 180 centimetara ima bogatstvo vrijedno 42 milijuna dolara te je najplaćeniji model na svijetu. Gisele Bündchen u braku je s igračem bejzbola Tomom Bradyjem te imaju dvoje djece, petogodišnjeg sina Benjamina i dvogodišnju kćer Vivian.

Tajna Giseline ljepote je, kako sama otkriva, u izbjegavanju alkohola, dok si sladoled i nekoliko kockica čokolade povremeno dopusti. Crveno meso jede dvaput mjesečno, dok su joj pileći zabaci gotovo svakodnevno na meniju. Redovito trči, pliva te trenira kung fu i jogu.

Njene starije kolegice Claudia Schiffer i Naomi Campbell kažu da je Bündchen jedini pravi supermodel današnjice.

2. Alessandra Ambrosio
Njena zapanjujuća energija i šarm nikoga ne ostavljaju ravnodušnim izjavio je glumac Ashton Kutcher kada je prije dvije godine s Alessandrom Ambrosio snimio vruću modnu kampanju. Očaravajuća 33-godišnja Brazilka sa zaručnikom, biznismenom Jamijem Mazurom ima petogodišnju kćer Anju i dvogodišnjeg sina Noaha.

Jede sve, čak i pizzu, i tvrdi da je trik u umjerenosti. – Znam kad treba stati i nikad se ne prejedem – ističe. Jede do šest malih obroka dnevno, voli piletinu i povrće te niskokaloričnu japansku kuhinju, dok za desert najčešće jede pitu od mrkve. Strastvena je odbojkašica, surfa, rola se i vozi snowboard, a dvaput tjedno vježba jogu. Koristi anticelulitne kreme, a omiljena joj je 'Total Fitness Slimming Gel' Yves Saint Laurenta.

3. Adriana Lima
Tajna vitke linije Adriane Lime je u svakodnevnom uživanju u zelenom povrću kuhanom na pari ili sirovom, dok su joj kupine i borovnice omiljena grickalica. Uvijek ih nosi sa sobom i jede ih koliko god želi jer pomažu u sagorijevanju kalorija. Kad god je u prilici preskače uže minimalno deset minuta što je ekvivalent 35 minuta trčanja.

Trofej za najljepšu Brazilku zaslužuje:

glasova:

A kako postiže da joj je kosa sjajna, gusta i zdrava? Stavite na kosu laneno ulje ili ga koristite u kapsulama. Učinit će je predivnom, a i brže će rasti. Ako vam je kosa jako suha dovoljno ju je prati jednom tjedno  savjetuje 32 godina stara Adriana. Prošli mjesec Lima i srpski košarkaš Marko Jarić najavili su razvod, ali zauvijek će ih spajati njihove kćeri, četverogodišnja Valentina i jednogodišnja Sienna.

4. Isabeli Fontana
Bilo joj je samo 16 godina kad je snimila prvi katalog Victoria's Secreta zbog čega je snimanje izazvalo kontroverze, no Isabeli Fontani kao tinejdžerici donijelo je i angažmane za Versace, Ralpha Laurena i Valentina.

Putena 30-godišnjakinja seksi tijelo održava pilatesom, tajlandskim boksom i trčanjem. Svjež izgled zahvaljuje mineralnoj vodi kojom naspreja lice nakon tuširanja te ga svako jutro namaže kremom sa zaštitnim faktorom 15.

Ova vatrena Latina već se dvaput razvela, a u oba braka dobila je sina. Nakon propalih brakova opet se zaručila, no zaruke je prekinula preklani.

5. Raquel Zimmermann
Osim što je pistom hodala u donjem rublju Victoria's Secreta, 31-godišnja Raquel Zimmermann nosila je revije Balenciage, Diora, Guccija, Louisa Vuittona, Armanija, Versacea, itd. U braku je s fotografom Ruyom Sanchezom Blancom. Kao svoj najveći izvor ljepote, unutarnje i vanjske, Raquel navodi prakticiranje transcendentalne meditacije.

Krasila je naslovnice 'Voguea' i 'Harper's Bazaara', a modni agent James Scully o Raquel kaže:
Raquel je jedan od rijetkih modela koji ne izlazi iz mode. Kao da ne stari, štoviše iz sezone u sezonu izgleda sve bolje! Njen profesionalizam može se usporediti s točnošću Cindy Crawford koja nikada nije kasnila na posao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju