Njezino pojavljivanje u javnosti uvijek plijeni najviše medijske pažnje, no kada se vojvotkinja Catherine u glamuroznoj haljini prošeta crvenim tepihom u stilu holivudske zvijezde riječ je o pravom spektaklu koji ne može proći neprimijećeno

Vojvotkinja Catherine u pratnji supruga, princa Williama kao počasna gošća je sudjelovala na premijeri filma 'Mandela: Long Walk to Freedom' održanoj u Londonu.

Kako bi zablistala u stilu prave holivudske zvijezde lijepa kraljevna je crvenim tepihom prošetala u vrlo elegantnom izdanju za koje je bila zaslužna Roland Mouret haljina iz kolekcije 2009. koja je u trenu naglasila njezinu vitku liniju.

Bijelu toaleta dugih rukava i zatvorenog dekoltea, začinjenu visokim decentnim prorezom do polovice bedra vojvotkinja je začinila crnim, elegantnim štiklama i clutch torbicom u istom tonu. No detalj koji je plijenio najviše pažnje bila je blještava ogrlica u nizovima koja je u trenu oživjela cijeli večernji look.

Iako sama ogrlica djeluje vrlo raskošno i skupo, riječ je o bižuteriji ukrašenoj cirkonima koju potpisuje Zara, a čija cijena iznosi svega 184 kune.

S obzirom na to da je Catherine poznata po spretnoj reciklaži komada iz svog ormara i ova je toaleta već krasila njezino vitko tijelo. Naime, kraljevna je haljinu prošetala u ožujku 2012. godine, ali ju je tada uskladila uz svjetlucave Jimmy Choo sandale i srebrnu clutch torbicu.

Ljepotu jednostavne, ali upečatljive Roland Mouret kreacije prepoznale su i još neke poznate ljepotice. Tako su isti kroj, ali u drugoj boji već nosile bivša manekenka i supruga bivšeg predsjednika Francuske Carla Bruni te manekenka i glumica Amber Valletta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju