Žene konfekcijskih brojeva od 44 do 52 od sada mogu haljine i tunike domaće proizvodnje kupiti i na prvom hrvatskom plus size web shopu. Moderni krojevi koji laskaju ženama s naglašenim oblinama sigurno će privući brojne dame

Nakon više od 15 godina postojanja uz brojku od 1000 zadovoljnih klijentica čije haljine krasi umjetnost i kreativnost dizajnerice Zlatice Pernjak, koprivnički modni brend Modart otvorio je prvi hrvatski plus size web shop.

Žene konfekcijskih brojeva od 44 do 52 od sada mogu haljine i tunike domaće proizvodnje kupiti i na prvom hrvatskom plus size web shopu

Trgovina nudi haljine i tunike modernih i udobnih krojeva za dame konfekcijskog broja 44 do 52. Kako ne bi bilo zabune oko veličine, na stranici možete pronaći tablicu veličina u kojoj ćete prema opsegu grudi, struka i bokova lako odrediti koji vam konfekcijski broj treba. Cijena haljina je 269 kuna, a tunika 169 kuna. Pročitajte i 5 savjeta za žene s oblinama za odabir savršenih traperica.

Za modela prve plus size internet trgovine Modart je, sasvim logično, izabrao prvog hrvatskog plus size modela Luciju Lugomer.

Modeli i boje haljina i tuniku mogu se kombinirati i mijenjati kako bi svaka žena dobila odjevni komad baš kakav želi, nosiv svakodnevno u svim prilikama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju