Draž moderne žene je u njenoj strasti prema životu, mladenačkoj energiji i eleganciji, u njenoj odlučnosti i hvatanju ukoštac s uvijek novim izazovima. Jedan od njih je i pravi izbor rublja.

Galerija PR PR PR +4 PR A moderne, ženstveno elegantne i romantične proljetne modele rublja krase nježna čipka i moderan vez, smjeli transparentni umeci, satenski završeci i mladenački print proljetnih ruža – harmonija brižno izabranih detalja koji zavodljivu eleganciju spajaju s opuštenom romantikom. Sofisticirana udobnost za zadovoljan osmijeh svake žene.

Push up grudnjak bez žice, balkonet grudnjak koji možete nositi i bez naramenica, lagani trokutasti grudnjak bez potpore ili romantični high-neck bodi… Proljeće je vrijeme da isprobate nešto novo – zanimljivo krojene modele koji su udobni, moderni i zrače pravom mjerom zavodljivosti i elegancije. Ne propustite mogućnosti različitog zakopčavanja naramenica kod brojnih modela, koji će dati odličnu potporu vašim grudima i zakopčani oko vrata i kad na primjer imate gola ramena.

PR PR



Lisca Selection

Vez i prozirni detalji, smjeli efekt tatua, kristali Swarovski, bešavni rubovi i svilenkasta mekoća u dodiru s kožom...
Moderni i zapaženi modeli koji raspaljuju maštu – grudnjak bralette, sa smjelo odabranom potporom lijepom dekolteu; poluprozirni bodi bralette za elegantnu provokaciju; high neck, grudnjak koji ćete htjeti pokazati… Senzualni modeli kao iz filmske priče – s raskošnim dodacima i meko padajućim materijalima, u kojima ćete se kao prave zvijezde usuditi i zabranjeno.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju