Filmski festival u Veneciji, okupio je holivudsku elitu koja je zasjala pod svjetlima reflektora. Crvenim tepihom prošetale su brojne svjetske zvijezde i pokazale pomno odabrane modne kombinacije.

Galerija Faretta Radić Faretta Radić Faretta Radić +2 Faretta Radić je već nekliko puta osvanula na naslovnici Voguea

Upečatljive haljine, raskošan nakit i savršene frizure, 79. put su privlačile pažnju na crvenom tepihu najvažnijeg filmskog događaja u Veneciji.

Među gošćama se istaknula hrvatska manekenka Faretta Radić koja je stigla na premijeru filma Dont Worry Darling.

Za ovu svečanu prigodu, Faretta je odjenula dugačku crnu haljinu talijanskog modnog brenda Pinko. Uska haljina pratila je njezinu vitku figuru, a najupečatljiviji je bio točkasti gornji dio haljine.

Uska haljina je odrezana u struku i polako se širi u koljenima, a posebno su efektni puf rukavi koji padaju s ramena i u prvi plan stavljaju njezinu decentnu infinity tetovažu.

Faretta Radić Faretta Radić u haljini modnog brenda Pinko (Foto: Profimedia)

Jednostavnu, a istovremeno glamuroznu kombinaciju, Faretta je upotpunila sandalama na petu s remenjem, a kombinaciju je zaokružila nakitom brenda Bvlgari. Nosila je srebrnu ogrlicu i narukvicu istog sjaja te male, okrugle naušnice.  

Ljepotu je naglasila suptilnim, gotovno neprimjetnim make-upom, a je kosu podigla u razbarušenu punđu, s opuštenim pramenovima koji su stvarali prirodan look. 

Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 4 Amal Clooney: Dokaz da i haljina najjednostavnijeg kroja može postati wow kreacija

Mlada manekenka rodom je iz Trogira, cijeli je svoj život zaljubljena u modu, a mnogi je smatraju jednim od najvećih modnih talenata s ovih prostora. Nosila je revije brojnih velikih dizajnera, nalazi se na popisu top 50 modela svijeta, a već je nekoliko puta krasila naslovnicu Voguea.

Faretta Radić Faretta Radić u haljini modnog brenda Pinko (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju