Kada gledamo svoje stare fotografije i odjeću koju smo tada nosili, većina nas upita se gdje nam je bila pamet. Naravno, nezahvalno je na takav način donositi ocjene o odijevanju jer se moda u međuvremenu promijenila, a ono što smo tada oblačili bilo je trendi.



I poznate dame često se šale na račun odjevnih kombinacija u kojima su nekada šetale crvenim tepisima i kažu da ih se danas srame.

Eva Longoria bez problema može izdvojiti modno izdanje koje bi najradije zaboravila i izbrisala iz svoje modne biografije. U pitanju je kombinacija koju je prije 18 godina nosila na premijeri filma "Tomb Raider". Odjenula je kožnati komplet sastavljen od trapezica i jakne ispod koje nije imala čak ni grudnjak.

To je bilo prije nego što sam imala stilista. Bila sam odjevena u kožu od glave do pete. Izgledala sam kao da idem na neku tematsku zabavu. Čitavo desetljeće samo sam pokazivala trbuh. OK, Eva, možeš li prestati nositi crop top? Moraš li ga nositi na svaki crveni tepih? našalila se simpatična glumica na vlastiti račun.

Nije Eva jedina poznata dama koja iza sebe ima modni promašaj.

Sofia Vergara nanizala je nekoliko previše ležernih izdanja na crvenom tepihu zbog kojih se danas malo zacrveni od neugode. Jednom je na zabavu uoči dodjele prestižnih televizijskih nagrada Emmy došla u prilično ležernom izdanju kakvo danas ne nosi ni u privatnom životu, a kamoli na svečanim događanjima.

Jednako ležerna bila je i na zabavi uoči dodjele MTV nagrada.



Jessica Alba svojevremeno nije mogla odoljeti trendu nošenja haljina i tunika preko traperica.



Legendarno loša traper-haljina Britney Spears i danas se pamti kao jedno od najgorih modnih izdanja ikada viđenih, ali tada je slavna pjevačica bila glavna faca na crvenom tepihu. U galeriji pogledajte još nekadašnjih modnih katastrofa poznatih dama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju