Iako priznaju da su ovisne o poznatom brendu, ove žene priznaju da neke odjevne komade i dodatke nikada ne kupuju u Zari

Urednice jedne od najpopularnijih svjetskih modnih stranica Who What Wear obožavaju kupovati u Zari, ali kažu da ima i artikala koje ipak biraju na drugim mjestima. U nastavku saznajte koje to odjevne komade i dodatke nikada ne biraju u Zari, a koje će uvijek kupiti u njihovim dućanima.

U Zaru odlazim po sezonske trendi komade, ali tamo nikada ne bih potrošila novac na klasične komade poput kožnate jakne. Što najčešće kupujem u Zari? Top ili sako koji nadopunjuju osnovne komade u mom ormaru. (Aemelia Madden)

 

A post shared by Aemilia Madden (@aemiliafay) on

Nikada ne bih kupovala pravu kožu u Zari. S obzirom na to da i oni prodaju takve komade po velikoj cijeni, radije bih novac potrošila na brend koji je specijaliziran za kožnate jakne, čizme ili torbice. Sve ostalo iz Zare dolazi u obzir, pogotovo zabavni statement-komadi. (Lauren Eggersten)

 

A post shared by Lauren Eggertsen (@laurenegg) on

Nikada ne kupujem nakit u Zari. Vrlo sam izbirljiva kada je u pitanju nakit. Međutim, uvijek kupujem Zarine topove. (Allyson Payer)

 

A post shared by Allyson Payer (@allypayer) on

Zara je moj odabir za komade koje nosim svakodnevno. Držim se podalje od bilo čega što je jako trendi, što ću nositi samo jednom ili komada koji ne odgovaraju mom osobnom stilu. Čak i kada kupujem povoljne komade, želim biti sigurna da je to nešto što ću voljeti više od jedne sezone. U potrazi sam za kul sakoom pa će to vjerojatno biti ono što ću sljedeće potražiti u Zari. (Kristen Nichols)

Nemam ni jednu Zarinu torbu za svaki dan. Umjesto toga iz njihove kolekcije torbi biram nešto što mogu nositi na odmoru ili za vikend, a negdje drugdje tražim izdržljiviju opciju za svaki dan. (Michelle Scanga)

 

A post shared by Michelle Scanga (@mscanga) on

Osobno ne kupujem traperice u Zari jer sam vjerna drugim brendovima po tom pitanju. Lakše je držati se onoga što poznajem nego pokušavati odgonetnuti koja sam veličina kod drugog brenda. Umjesto toga u Zari kupujem haljine. (Erin Fitzpatrick)

Ne kupujem torbe u Zari. Iskreno, uopće nemam puno torbi. Radije ću investirati u neke modele koje ću dugo nositi nego kupovati svaki trendi model. Međutim, u Zari uvijek kupujem gornje dijelove. Za posao, izlazak, što god. (Gina Marinelli)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju