Na ulicama naših gradova često možemo vidjeti sjajno odjevene žene kojima bismo lako mogli pronaći modne blizanke među poznatim damama

Jedna dama koju je pažljivo oko našeg fotografa uočilo u centru Zagreba neodoljivo nas je podsjetila na Jelenu Đoković. Njezina nosiva kombinacija definicija je casual elegancije, a upravo je po takvom modnom stilu poznata i Jelena.

Njezina nosiva kombinacija definicija je 'casual' elegancije i lako plijeni poglede modnih sladokusaca pa uz lijepu plavušu frajeri jednostavno nisu imali šanse.

Glavni modni adut lijepe špicerice za ‘borbu’ u street style areni bio je - kaput. Ležeran model naoko neutralne boje pijeska itekako je upečatljiv zahvaljujući svojoj duljini.

Ispod kaputa nazirale su se skinny traperice koje je kombinirala sa smeđim čizmama od brušene kože ukrašenim resicama, a torbu je koordinirala s čizmama i odabrala model u istoj boji i od istog materijala.

Make up u 'nude' nijansama pristaje njezinoj boji kose i sjajno se uklopio u ovo izdanje koje je modna odlikašica zaokružila odlično odabranim dodacima – naušnicama i sunčanim naočalama.

U galeriji pogledajte druge dame sa zagrebačke špice koje su kao glavni modni adut odabrale upečatljive kapute.

SAVJET:
Pogledajte 5 detalja uz koje stari kaput može biti ljepši od novog i provjerite kako očuvati zimsku odjeću za naredne sezone.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju