Tradicionalno, na najslavnijem crvenom tepihu nisu se mogli izbjeći ni modni promašaji, ni na samoj dodjeli 94. Oscara, ni na partyjima održanima nakon dodjele. U želji da zablistaju, izazovu pozornost, budu drukčije, originalne ili što već, neke dame jednostavno su pogriješile ili pretjerale.

Galerija Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Cynthia Erivo u haljini Louis Vuitton na 94. dodjeli Oscara +7 Ariana Grande u haute couture haljini talijanskog dizajnera Giambattista Vallija

Glumica Erika Alexander, zvijezda serije "Cosbyjev show", pri odabiru svečane toalete povjerenje je dala američkom dizajneru Christianu Sirianou. Nosila je jednostavnu bijelu haljinu bez naramenica te preko nje voluminoznu suknju od bogate količine tile u raznim bojama. Erika je vjerojatno išla na nekakvu ekstravaganciju, no ogromna suknja jednostavno izgleda čudno.

Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara (Foto: Guliver image)

Ni glumica Andrea Riseborough nije se proslavila u haljini kariranog uzorka s potpisom španjolske modne kuće Loewe, a nije posve jasno ni kakvu to kreaciju nosi Chrissy Marshall. Velika ružičasta haljina Ariane Grande iz haute couture kolekcije talijanskog dizajnera Giambattista Vallija mnoge je podsjetila na ogroman poplun, a veliko i ružičasto odabrale su i Keltie Knight i Janae Collins.

Ariana Grande u haute couture haljini talijanskog dizajnera Giambattista Vallija Ariana Grande u haute couture haljini talijanskog dizajnera Giambattista Vallija (Foto: Profimedia)

Glumica i pjevačica Cynthia Erivo pokušala je pak s tamno zelenom haljinom od kože koja na leđima ima dodatak nalik gušterovu repu – pomalo bizarnom kreacijom luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Deset slavnih dama koje su se na 94. dodjeli nagrada Oscar modno poskliznule pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Chrissy Marshall na dodjeli Oscara 2024. Chrissy Marshall na dodjeli Oscara 2024. (Foto: Profimedia)

Cynthia Erivo u haljini Louis Vuitton na 94. dodjeli Oscara Cynthia Erivo u haljini Louis Vuitton na 94. dodjeli Oscara (Foto: Guliver image)

Marko Grubnić o modnim izdanjima s Oscara: "Jedno me izdanje posebno razočaralo, a jedan detalj posebno obradovao" Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima +8 Marko Grubnić o Oscarima Kome bolje stoji? Mlada glumica oduševila u haljini koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie Haljina je jednako divna kao i prije 20 godina Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine +2 Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju