Lišće još ne otpada, ali rujan je stigao i jesen je pred vratima. Većina nas više ne razmišlja o ljetnoj garderobi i fokus smo prebacili na jesenske komade među kojima jako dobro kotiraju čizme.

Galerija Smeđe čizme bit će baš popularne ovu jesen Zara, 55,95 eura Mango, 69,99 eura +5 Massimo Dutti, 149 eura

Modni stručnjaci već su se raspisali o trendovima koji će obilježiti sezonu pred nama. Ako se njih pita ovu jesen nosit će čizme u svim nijansama smeđe boje.

Naravno, smeđe čizme nisu nikakva novost u jesenskoj garderobi, međutim u sezoni pred nama mogle bi biti popularnije nego ikada prije.

Gradske ulice i ove će godine preplaviti razni modeli čizama, od gležnjača sve do visokih čizama, a sve one izgledat će fantastično u smeđoj boji.

Jesenska modna kombinacija sa smeđim čizmama Jesenska modna kombinacija sa smeđim čizmama (Foto: Shutterstock)

Stilski potencijal smeđih čizama najvidljiviji je kada se kombiniraju s jesenskom paletom boja. Nosite ih uz smeđe, narančaste, crvene, crne, zagasito žute... komade.

Na kraju, imajući na umu ovu najavljenu popularnost smeđih modela, u galeriji na početku teksta izdvojili smo i nekoliko smeđih čizama iz trenutne ponude trgovina.

Za posao, kazalište i večernje provode: 20 modela košulja u kojima ćete biti sređeni tip-top Bijela košulja osnova je ženskog ormara s.Oliver košulja, 49,99 eura Reserved košulja, 29,99 eura +17 C&A košulja, 25,99 eura .

Jeste li spremni? Devet novih modela cipela koje će vladati ove jeseni Prada, jesen/zima 2023./2024. Saint Laurent, jesen/zima 2023./2024. Molly Goddard, jesen/zima 2023./2024. +5 Rodarte, jesen/zima 2023./2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju