Kad razmišljamo o savršenom poklonu za Valentinovo, osim ruža ili romantične večere, nakit se uvijek ističe kao idealan izbor s kojim je nemoguće pogriješiti.

Galerija Argentum Argentum Argentum +7 Argentum

 Polako nam se bliži dan kad ljubav dolazi do izražaja na najljepši mogući način. Uz male, ali snažne geste, Valentinovo nam daje priliku da voljenoj osobi pokažemo koliko nam je važna. Poklonite voljenoj osobi simbolični znak pažnje koji će s vremenom predstavljati vjernog saveznika, čuvara posebnih uspomena koje su nam se urezale u srce.

Polako nam se bliži dan kad ljubav dolazi do izražaja na najljepši mogući način Polako nam se bliži dan kad ljubav dolazi do izražaja na najljepši mogući način Foto: Getty Images

Simboličan znak pažnje zbog kojeg ćemo se osjećati kao na sedmom nebu

Ako tražite idealan poklon koji će vašu voljenu osobu ostaviti bez daha, nakit predstavlja izbor s kojim je nemoguće pogriješiti.

Bez obzira na to tražite li prsten, ogrlicu, narukvicu ili pak naušnice, Argentumova kolekcija nakita nudi ponešto za svakoga. Među nakitom u kolekciji koja će ovog Dana zaljubljenih na mnoga lica izmamiti osmijeh nalaze se razigrani komadi nakita sa šarenim cirkonima i raznim motivima poput srca, leptira ili pak mašne.

Argentum Argentum Foto: PR

Razmislite o osobi kojoj je nakit namijenjen i odaberite ga u skladu s njezinim preferencijama, karakterom i modnim izričajem.

Decentni nakit ili upečatljivi komadi koji lako idu uz karakter i podižu svaku kombinaciju

Ljubiteljice minimalizma i elegancije obožavat će decentne komade nakita. Bilo da je riječ o srebrnim naušnicama, ogrlici ukrašenoj razigranim i jednostavnim motivom i cirkonima ili pak s 18-karatnom pozlatom, u Argentumovoj ponudi pronaći možete idealan komad nakita koji će zadiviti vašu voljenu osobu na taj posebni dan. Naušnice s razigranim, šarenim leptirom ili srcem odličan su izbor za osobe koje cijene suptilnost i praktičnost.

Argentum Argentum Foto: PR

Iznenadite voljenu osobu i poklonite joj ogrlicu s privjeskom u omiljenoj boji koja će savršeno pristajati dnevnima, ali i podići elegantne večernje kombinacije. U Argentumovoj ponudi potražite preslatke mašnice i birajte između žute, plave, ružičaste ili zelene boje efektnih cirkona koji će svjetlucati u svakoj prilici.

Argentum Argentum Foto: PR

Za hrabre žene jakog karaktera koje se ne boje istaknuti u masi u Argentumovoj kolekciji pronaći ćete efektne komade nakita koji izazivaju wow efekt. Svojoj boljoj polovici pokloniti možete efektnu narukvicu s cirkonima u omiljenoj boji poput pink glow ili fresh glow narukvica, koje će u isto vrijeme biti razigran dodatak, ali i statement komad s kojim će se lako istaknuti u masi.

Ljubiteljicama plave ili zelene boje, ali i efektnog, nakita koji se nosi u posebnim prilikama i nikada ne izlazi iz mode, svidjet će se i narukvice blue fairytale ili green fairytale. Kombinirajte ih uz odgovarajuće ogrlice ili naušnice iz kolekcije i kreirajte poklon-set zbog kojeg će se vaša voljena osoba u posebnim prilikama osjećati kraljevski.

Argentum Argentum Foto: PR

Svaki je komad iz Argentumove kolekcije posvećene Danu zaljubljenih poseban, a među mnoštvom nakita zasigurno ćete pronaći savršen komad koji će svojim sjajem i jedinstvenošću istaknuti ono najbolje na vašoj voljenoj osobi i podsjetiti vas još jednom zašto je baš ona za vas posebna. 

Požurite i pronađite savršen komad uz trenutno aktualne popuste u Argentum poslovnicama, a na webshopu uz kod LOVE30 dobivate -30% popusta na odabrani asortiman.
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom ARGENTUM po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju