Čim se sunce osmjehne i ugrije asfalt, zatvorenu obuću najbolje je zamijeniti udobnim sandalama u kojima nam stopalo konačno može disati. Osim laganog make-upa i široke odjeće zbog koje ćemo lakše podnijeti vrućine, sandale su glavni modni dodatak koji moramo pažljivo odabrati. Udobnost dolazi na prvom mjestu, a kad se tome priključi i nevjerojatan šarm sandala koje pašu na sve modne kombinacije, nema boljeg.

Galerija A.S.98 ženska sandala, 1449 kn A.S.98 ženska sandala, 1449 kn GiS ženska natikača, 359 kn +11 GiS ženska natikača, 359 kn

Udobna sandala izrađena je tako da u potpunosti odgovara stopalu, odnosno njezino gazište rasterećuje kralježnicu i zglobove. Samim time nakon duge ljetne šetnje ne morate uzimati nikakvu pauzu jer vam je upravo sandala glavni saveznik kamo god se uputili. Elegantna i sofisticirana obuća otvorit će mogućnosti za bezbroj modnih kombinacija – željene sandale jednostavno i lako sparit ćete s bilo kojim komadom odjeće u ormaru koji jedva čekate izvaditi.

Na punu ili ravnu potpeticu, s remenčićima ili na vezanje, ove su godine svi modeli rado viđeni gdje god šetali, uz obalu ili u gradu. Ljubav između žene i cipele neraskidiva je, a Rodea se svojim modelima sandala tijekom posljednjih pet godina pobrinula da to prijateljstvo čvrsto potraje i dalje. U njihovim trgovinama, koje su svoje mjesto pronašle u strogom centru grada kamo god se u Hrvatskoj ovog ljeta otisnuli, posebno se izdvajaju sandale španjolskih i talijanskih proizvođača, iz čije ponude svatko može pronaći nešto za sebe.

Za lakši prijelaz iz zimske obuće i za sve ljubitelje tenisica ili cipela na vezanje tu su Vidorreta ženske cipele, koje svojim cvjetnim šarmom podižu svaku modnu kombinaciju. Spoj su lagane tkanine i kože, pa ih možete nositi cijelo ljeto. Jednako će dobro pristajati uz traperice, ali i suknje i kratke hlačice. Osim u ležernim prigodama kad biste vrlo rado samo prošetali po špici, dobar su modni odabir i za vrući noćni izlazak.

Vidorreta ženska cipela, 999 kn Vidorreta ženska cipela, 999 kn Foto: Rodea

Popularnost jednostavnih kožnih sandala nikad ne jenjava, bez obzira na to jesu li s otvorenim ili zatvorenim prstima, na ravnu ili punu potpeticu. Igi&Co ženska natikača ili Pikolinos ženska sandala sa svojim jednostavnim dizajnom i bojama dobro će se stopiti sa šarenim ljetnim haljinama u bilo kojoj boji. Od boja ovog ljeta uz njih možete kombinirati baš sve, važno je samo da se osjećate ugodno. Pogreške nema ni ako je u pitanju zlatna, a za to su se pobrinule Panama Jack ženske sandale, čiji sjaj ne bi smio ostati u sjeni. Na asfaltu u kojem se reflektira sunce ili na pješčanoj plaži zbog tih bi sandala sve drugo ovog ljeta moglo pasti u drugi plan.

More, sunce i kokteli spoj su svega idealnog što jedno ljeto sa sobom donosi. U razdoblju kad temperature skaču i kad se usred dana na plaži potrebno ipak malo skloniti u hlad, tu su ručno rađene potpuno kožne GiS ženske natikače udobne kao da hodate po oblacima.

Osim španjolskih i talijanskih brendova, koji se ove sezone posebno ističu, u Rodea trgovinama svatko će pronaći model za sebe. Kako biste kroz ljetne vrućine prošetali zadovoljni, udobna obuća jedan je od glavnih uvjeta za bezbrižan ostatak godišnjeg odmora, a za sva dodatna pitanja tu je iznimno ljubazno i educirano osoblje na svim prodajnim mjestima trgovine Rodea, koje će vam rado pomoći i savjetovati vas pri odabiru obuće.

GiS ženska natikača, 359 kn GiS ženska natikača, 359 kn (Foto: Rodea)
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju