Počelo je veliko sezonsko sniženje na kojem se itekako isplati ugrabiti neke modne komade. Među njima su i haljine koje su omiljeni odjevni izbor za doček Nove godine. Kako bismo vam olakšali potragu za pravom haljinom, pronašli smo 10 modela po sniženim cijenama za svačiji ukus

Galerija Haljine na sniženju - 11 Haljine na sniženju - 6 Haljine na sniženju - 5 +7 Pull&Bear, 119,90 kn (prije 229,90 kn) Bilo da ćete 2018. godinu dočekati na nekom organiziranom dočeku, ludom tulumu ili kućnom druženju, lijepa haljina u svakom slučaju bit će dobar odjevni izbor. Sada je odlično vrijeme za kupnju novogodišnje oprave jer je u svim trgovinama počelo veliko sezonsko sniženje.

U trgovinama smo pronašli 10 modela haljina po sniženim cijenama koje će biti odličan izbor i za novogodišnju noć

Svjetlucavi, ili prozirni materijali, baršun, šljokice, volani – sve to možete pronaći u našoj fotogaleriji haljina po sniženim cijenama iz raznih trgovina. Izbor će zadovoljiti raznorazne prigode, i ne samo one novogodišnje već i neke druge prilike, poput raznih proslava i zabava. Kada još dodate nakit, make-up i frizuru, u najluđoj noći u godini zablistat ćete baš kako treba.

Razgledajte 10 modela haljina cjenovnog ranga od 119,90 do 1425 kuna, dajte mašti na volju i stvorite novogodišnji outfit koji će se pamtiti.
Haljine na sniženju - 9 Bershka, 199,90 kn (299,90 kn) (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju