Ponekad zvijezde pretjeraju u želji da zablistaju na važnom događanju, a rezultat toga su frizure koje bi najradije željele izbrisati iz svog sjećanja

Kada je Jennifer Lopez došla na 74. dodjelu nagrade Oscar mnogi su bili šokirani njezinom frizurom. Pretjerano natapirane kovrče sa uzdignutim šiškama ušle su u povijest kao jedna od najgorih frizura ikada viđenih na crvenom tepihu.

Na istoj 'neslavnoj' listi našla se i frizura glumice Kaley Cuoco koja je na dodjeli nagrada SAG nosila umetak za kosu s lažnim šiškama. Te šiške skoro su mi uništile karijeru, našalila se Kaley u jednom intervjuu.

Slavne dame često eksperimentiraju s frizurama i bojom kose, ali ponekad u želji da zablistaju jednostavno malo pretjeraju.

'Slavne dame vole eksperimentirati s frizurama, ali ponekad pretjeraju u želji da zablistaju.'

Tako je Katherine Heigl, prirodna zlatna plavuša, svojedobno postala izrazito tamna brineta s crvenim preljevom. Novopečena brineta tada je došla na premijeru svog filma 'The Killers' s frizurom koja ju je postarala, a beauty kritičari zaključili su da bi se odmah trebala vratiti na prirodnu boju kose. Njihov savjet ubrzo je poslušala i vratila se dugim plavim uvojcima.

U galeriji pogledajte još frizerskih 'katastrofa' koje su se našle na popisu najgorih celebrity frizura.

Savjet plus: Saznajte što su to 'crazy colors' ili lude boje za kosu koje ćemo ovog proljeća viđati na ulicama hrvatskih gradova. Provjerite i kako je 175.000 muškaraca odgovorilo na vječno pitanje - tko je privlačniji, plavuše ili brinete?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju