Michelle Rodriguez jedna je od brojnih holivudskih ljepotica koja se pojavila na popularnom njujorškom Tjednu mode. Iako se za ovu priliku dotjerala, odabravši zavodljivu, crnu haljinu, glumica se odlučila na najhrabriji potez te je pokazala kako izgleda njezino lice bez trunke šminke


Javna događanja poput premijere filmova, gala večere ili pak tjedan mode idealna su mjesta za poziranje pred brojnim fotografima. Ovu priliku tako brojne poznate ljepotice koriste kako bi se pokazale u najboljem svjetlu, u čemu im pomažu stilisti, frizeri i vizažisti.

No ono što je učinila Michelle Rodriguez gotovo nikada nismo doživjeli. Naime, glumica se pojavila na njujorškom Tjednu mode kako bi popratila modnu reviju dizajnerice Gabriele Cadena.

Iako je za ovu priliku odabrala elegantnu i zavodljivu haljinu koja je istaknula njenu lijepu siluetu, Michelle se hrabro odlučila pokazati u potpuno prirodnom izdanju.

Naime, na njezinom licu nije bilo tragova nikakve šminke, čak ni nezaobilaznog pudera i maskare, a umjesto elegantne frizure glumica se odlučila samo počešljati i raspustiti kosu.

Iako njezino lice nije bilo istaknuto beauty pomagalima koji licu daju svježinu i prikrivaju svaki nedostatak, Michelle je golog lica izgledala jednako lijepo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju