Angelina Jolie u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti, no kada to učini u trenu privuče zanimanje javnosti. Poznata glumica se tako pojavila na premijeri nimiranog filma 'Kung Fu Panda 3', za koju je odabrala nešto drugačiji stajling koji nije mogao proći neprimijećeno

  Angelina Jolie za javna događanja uvijek bira decentne kombinacije koje većinom pokrivaju njezinu figuru i ženske atribute, a najrjeđi komad odjeće u njezinom ormaru je minica. No čini se kako je Angie odlučila napraviti malu promjenu koja ovaj put nikako nije laskala njezinoj figuri.

Angelina se pojavila na premijeri animiranog filma 'Kung Fu Panda 3', a za ovu je priliku odabrala najkraću minicu do sada. Malu crnu haljinu kratkih rukava i širokog kroja glumica je iskombinirala uz klasične salonke i jednostavnu raspuštenu frizuru, što je gotovo uvijek nepogrešivi odabir.

No umjesto lijepog lica i vitke figure mini haljina je u prvi plan stavila blijedu, gotovo prozirnu put i nikad mršavije ruke i noge nekada jedne od najatraktivnijih holivudskih glumica.

U galeriji fotografija donosimo fotografije Angeline Jolie tijekom godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju