Uskoro ćemo i kalendarski ući u proljeće, a Planet obuća dočekat će ga spremna!

Galerija PR PR PR +0 PR  Naime, u svojoj aktualnoj kolekciji za proljeće/ljeto 2018., Planet obuća nudi široku paletu trendovskih modela tenisica – za svačiji stil i za svačiji džep.

Tako su se u najnovijoj kolekciji, uz neizostavne klasične bijele i crne tenisice, našle i one posute cvijećem, popularnim točkicama koje su već preplavile ulice, metalnim zakovicama koje ne mogu proći nezamijećeno, predimenzioniranim mašnama koje su se nametnule kao jedan od najistaknutijih aktualnih trendova proljeća kad je o obući riječ, ali i elegantnom čipkom.

Tu je i velik izbor materijala i boja, od onih izrađenih od najfinije glatke ili brušene kože sve do satenskih detalja. Tenisice posljednjih nekoliko sezona više nisu rezervirane samo za sport ili izlet u prirodi. Polako, ali sigurno nametnule su se kao ultimativan trend koji savršeno funkcionira od jutra do mraka – od poslovnog sastanaka do noćnog izlaska. Sjajno će se slagati s omiljenim jeansom, ali i lepršavim haljinama i suknjama koje će obilježiti i ovu toplu sezonu. Pokušajte odoljeti i odabrati samo jedne!

Svi modeli tenisica dostupni su u trgovinama Planet obuće, Svijeta obuće i Planike te na web shopu https://www.planetobuca-webshop.com/

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju