Želite li dnevnoj kombinaciji u trenu dati snažnu dozu elegancije, posegnite za štiklama. To je učinila Vanessa Hudgens te je u samo jednoj minuti demonstrirala koliku ovaj ženstveni komad obuće zapravo ima moć


Želite li najobičniju dnevnu kombinaciju u samo par minuta pretvoriti u zavodljivi večernji look ne treba vam puno modnih rekvizita. Jedino što vam je potrebno je par elegantnih i zavodljivih štikli.

To je potvrdila i glumica Vanessa Hudgens koja je u samo jednoj minuti demonstrirala moć ovog popularnog ženskog komada.

Vanessa je za šetnju gradom odabrala crne hlače i majicu te dugački krem kaput. Kako bi se zaštitila od zime i vjetra posegnula je za zanimljivim modnim dodacima poput crne beretke i šala te za udobnim i glomaznim gležnjačama.

No samo par minuta kasnije njezin dnevni look je postao zanimljiva večernja kombinacija i to uz pomoć klasičnih, crnih salonki koje pristaju gotovo svakoj kombinaciji. I mi smo prošetali trgovinama i potražili komade na popustu po uzoru na Vanessu Hudgens.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju