Nigerijska kantautorica Tems, koja je zajedno s Rihannom napisala pjesmu "Lift Me Up" iz filma "Black Panther: Wakanda zauvijek" nominiranu za Oscara, došla je na 95. dodjelu najprestižnije filmske nagrade u bijeloj haljini dizajnerice Lessje Verlingieri rođene u Ukrajini i vlasnice brenda Lever Couture.

Galerija Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 7 Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 4 Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 2 +3 Pjevačica Tems u haljini dizajnerice Lessje Verlingieri rođene u Ukrajini

Dramatična, voluminozna haljina izrađena od materijala nalik gazi ima široki raspor s lijeve strane koji je pjevačici otkrio noge i asimetričan gornji dio s golim desnom ramenom, dok se na lijevom ramenu nalazi dodatak koji je obavijen oko glave, a sve skupa stvara dojam umjetničke instalacije.

Haljina ima i dugački šlep te je krojena u obliku valova koji stvaraju još dramatičniji dojam. Pjevačica Tems uz haljinu je nosila glamurozne štikle s tri tanka remenčića ukrašena svjetlucavim kamenčićima i s neobičnom stožastom potpeticom, a imala je i upečatljivi svjetlucavi nakit te efektno nalakirane nokte.

Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 5 Pjevačica Tems u haljini dizajnerice Lessje Verlingieri rođene u Ukrajini (Foto: Profimedia)

Bila je to jedna od najzapaženijih haljina na 95. dodjeli Oscara, ali ne samo zbog svojeg glamuroznog, nesvakidašnjeg dizajna već i zbog toga što je ogroman dio obavijen oko glave blokirao pogled ljudima koji su u publici sjedili iza nigerijske kantautorice. Temsina toaleta zbog toga je proglašena najsebičnijom haljinom na Oscarima, a mnogi su na Twitteru komentirali taj prizor.

Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 2 Ogroman dodatak obavijen oko glave blokirao je pogled ljudima koji su sjedili iza Tems (Foto: AFP)

Zamisli da dobiješ pozivnicu za Oscare i onda saznaš da sjediš iza Tems.

Tko god da sjedi iza Tems, znam da je ljut kao pas.

Što ljudi koji sjede iza Tems vide (uz fotografiju bijele zavjese).

Da ja sjedim iza Tems, bila bih jako ljuta. Oscari nakon ove godine i takvog nereda moraju uvesti pravila odijevanja.

Damu koja sjedi iza Tems boljet će vrat nakon ove večeri.

17 najljepših haljina na svečanom tepihu ovogodišnjih Oscara Najljepše haljine na ovogodišnjim Oscarima Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 Lady Gaga u haljini modne kuće Versace +14 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Nisu se proslavile: Najgore odjevene dame na 95. dodjeli Oscara Zoe Saldana na 95. dodjeli Oscara Fendi, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Ruth E. Carter +7 Ruth E. Carter

Drugi su pak okrivili kreatore tog "čudnog" stajlinga.

Dizajneri su trebali promisliti o njezinu looku.

Netko je također komentirao: Tems izgleda predivno, ali možda su dizajneri gornji dio trebali napraviti odvojivim.

Pjevačica Tems u 'najsebičnijoj' haljini na Oscarima - 4 Pjevačica Tems u haljini dizajnerice Lessje Verlingieri rođene u Ukrajini (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju