Minimalistički dizajniran nakit trajne vrijednosti neka bude vaš odabir poklona za nadolazeće blagdane

 

Galerija Argentum Argentum Argentum +15 Srebrna narukvica, redovna cijena 360kn, s popustom 180kn, Argentum Minimalizam je uvijek u modi, a u novoj kolekciji nakita srebrnarnica Argentum upravo takvi modni dodaci s motivima srca, leptira, djeteline, krugova i svetim simbolima idealan su dar za nadolazeće blagdane. Naušnicama, ogrlicama, privjescima, narukvicama, naušnicama ili drugim detaljima svoje najmilije sada možete razveseliti na najbolji mogući način, posebno imajući na umu da je u svim srebrnarnicama Argentum u tijeku posebna blagdanska akcija sa do 50% nižim cijenama cjelokupnog asortimana.

Uz svečanu ili casual košulju i jednostavan stil, minimalistička srebrna kolekcija siguran je i nepogrešiv odabir jer je nosiva u svakoj prilici i lako se kombinira sa ostalim modnim dodacima! Ovakvi srebrni ukrasi divno se nose uz monokromatske odjevne predmete te posebice uz pletiva bez kojih mnogi hladnije mjesece ne mogu zamisliti.

Argentum Srebrna narukvica, redovna cijena 380kn, s popustom 190kn, Argentum

U konačnici, bez ikakvih dvojbi jednostavno zakoračite u najbližu Argentum srebrnarnicu i odaberite svoje poklone na vrijeme!

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do 10.12.2017. ostvarite sljedeće pogodnosti: do 50% popusta na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata.

Više o informacija potražite na web stranici www.argentum.hr
Popis ARGENTUM prodajnih mjesta potražite ovdje.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju