Zagreb, 2. ožujak, 2017. – Ususret Danu žena koji je svake godine osmog dana ožujka mnogi će planirati i prigodni dar, a tim povodom ARGENTUM predstavlja trenutačno najtraženiji srebrni modni dodatak u Hrvatskoj - narukvicu s dva isprepletena simbola ljubavi i dodatkom cirkona naziva Zaljubljena srca.

Naime, podaci najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita u zemlji, srebrnarnica ARGENTUM, prikupljeni tijekom nedavnog Dana zaljubljenih pokazali su kako se, povodom Valentinova, u veljači najviše kupovala upravo narukvica Zaljubljena srca, što je za prodavače bilo iznenađujuće jer su proteklih godina najprodavaniji nakit bile naušnice.

Ovo je prvi puta da su narukvice s trona skinule naušnice, a osim kvalitetnog dizajna, bitnu ulogu u tome je odigrala i njihova pristupačna cijena koja s aktualim 50% nižim cijenama iznosi samo 180 kuna. Narukvica Zaljubljena srca ručni je rad i 100% hrvatske proizvodnje, a na tržištu postoji u još nekoliko varijanti – s crvenom ili žutom pozlatom te jednostrukim ili više lančića.

Savršen dar za voljenu osobu za svaki dan kao i povodom Osmog marta u ARGENTUMU i dalje možete pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatne pogodnosti: popusti od 50% na srebro, 40% na sve satove te 25% na zlato i novu kolekciju srebrnog nakita - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

ARGENTUM preporučuje - za važne prigode, darujte nakit koji će trajati zauvijek ili moderne satove!

Više informacija potražite na www.argentum.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju