Odvažna odvjetnica za ljudska prava vrijeme provodi u New Yorku, te iznenađuje svojim modnim izborma. Iako smo je najčešće imali prilike gledati u damskim kompletima, glamuroznim haljinama svjetskih dizajnera, te u odvjetničkoj halji, lijepa je Amal pokazala i da zna iskombinirati uske kožnate hlače kako bi postigla ženstveni efekt


Odvjetnica Amal Clooney ovog proljeća postaje gošća-predavačica na poznatom fakultetu prava Colombia u New Yorku, gdje trenutno provodi većinu svoga vremena.

U dosadašnjoj karijeri istakla se kao savjetnica Kofija Anana za pitanja Sirije, radila je na slučajevima nekoliko istaknutih političkih zatvorenika, a međunarodno kriminalno pravo predavala na nizu svjetskih sveučilišta, uključujući i ono u Londonu (SOAS).

Amal Clooney njeguje damski modni stil koji prednost daje ženstvenim komadima.

'Radujem se upoznavanju sljedeće generacije odvjetnika za ljudska prava koji studiraju ovdje, ' kratko je komentirala svoju prestižnu poslovnu poziciju s kojom će započeti kroz nekoliko tjedana.

Novo zanimanje omogućit će lijepoj Amal i da više vremena provode sa suprugom Georgeom koji će u New Yorku ovoga proljeća raditi na filmu Money Monster, koji prati uspone i padove na Wall Streetu.

Šik odvjetnicu sa stalnom adresom u Londonu iznenadilo je sniježno nevrijeme u Velikoj Jabuci kao i većinu Njujorčana, ali se svjejedno odlično snašla u zimskoj street style priči.

Sezonski modni hit – uske kožnate hlače sparila je s platformama crne boje i damskim bijelim kaputić zvonolikog kroja, a cijelu kombinaciju podignula ženstvenom torbom s leopard uzorkom i vunenom kapicom.

U našoj fotogaleriji pogledajte naj street style izdanja lijepe odvjetnice libanonskih korijena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju