Naomi Campbell na modnoj pisti s koje se povukla prije više od desetljeća vrijedno je svakog spominjanja, jer 44 godine stara Crna pantera danas jednako oduševljava kao što je to činila u eri supermodela. Za kratki povratak čeličnog tijela i vretenastih nogu na piste zaslužna je njujorška dizajnerica Diane von Fürstenberg

Prošlogodišnji pariški Tjedan mode obilježila je Donatella Versace vrativši Crnu panteru na modne piste, isti as iz rukava izvukla je na aktualnom modnom događanju u New Yorku dizajnerica Diane von Fürstenberg.

Reviju njujorške dizajnerice prepoznatljivih lepršavih i koktel ženstvenih haljina sa sada već kultnim printevima zatvorila je Naomi Campbell. Pa iako njeno čvrsto tijelo lakše povezujemo uz skulpturalne kreacije s dominantnim teškim detaljima poput kože i zakovica, bivši supermodel pokazala je kamelonsku sposobnost prilagodbe nježnim kreacijama.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. godine, obožavane dizajnerice brojnih žena diljem svijeta,  inspirirana je francuskom rivijerom 50-tih i 60-tih godina te djelima Picassa i Gaudija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju