Mlada američka glumica i pjevačica Bella Thorne uznemirila je puritance pojavljivanjem na crvenom tepihu u haljini koja je razotkrila nedepilirane pazuhe

Galerija Bella Thorne - 4 Bella Thorne - 8 Bella Thorne - 6 +4 Bella Thorne - 2
Mlada američka pjevačica i glumica Bella Thorne bila je magnet za poglede na premijeri filma "Ponoćno sunce" redatelja Scotta Speera u Los Angelesu. U ovoj romantičnoj drami tumači djevojku s rijetkom bolešću zbog koje ne smije izaći na sunce.

Atraktivna 20-godišnjakinja za ovu je priliku nosila ženstvenu haljinu brenda Raisa & Vanessa iz njihove kolekcije za proljeće / ljeto 2018 koja se sastoji od korzeta i lepršave suknje, a koju je sparila sa srebrnim sandalama Sergija Rossija.

Mlada zvijezda ponosno je pozirala na crvenom tepihu u ženstvenoj haljini bez rukava, pokazujući na trenutke kratke dlačice koje su izvirivale ispod njezinih pazuha.

I dok su na društvenim mrežama jedni kritizirali ovaj potez s riječima Mogla si se izdepilirati prije premijere, drugi su joj čestitali na hrabrosti.

Dlačice su prirodne. Svaka žena ima pravo odlučiti želi li ih ukloniti ili ostaviti, sakriti ili pokazati u javnosti. Bella Thorne - 8 Bella Thorne - 8 (Foto: Getty Images)
Belli Thorne ovo nije prvi put da pokazuje dlačice ispod pazuha ili na nogama. Glumica u usponu učinila je to već nekoliko puta na svojem Snapchatu, čime je uzbunila mnoge puritance.

Sviđa li vam se trend pojavljivanja na crvenom tepihu s dlačicama ispod pazuha?

glasova:


U otvorenom pismu objavljenom prošle godine u InStyle magazinu priznala je da je uvijek bila među dlakavijim tinejdžericama zbog čega su ju je članovi obitelji zadirkivali i davali joj razne nadimke.

Uvijek postoje podijeljena mišljenja o dlačicama na tijelu. Dok ih ja nikad nisam smatrala groznima, nisam ih niti voljela. No zaista mi nikad nije bilo jasno zašto se to uvijek smatralo čudnim. Dečki se osjećaju muževnije kada imaju dlake na tijelu. Zašto se žene ne bi mogla tako osjećati? … Zar moram biti ženstvena cijelo vrijeme?

Bella Thorne je mlada buntovnica koji svojim postovima na društvenim mrežama želi preoblikovati očekivanja društva o tome što je to lijepa žena, kako bi ona trebala izgledati i ponašati se. Ne čudi stoga što je već objavljivala svoje fotografije dok je bila bolesna, bez šminke i s prištićima na licu.

 

Objavu dijeli BELLA (@bellathorne)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju