Američka glumica Blanca Blanco "skrivila" je najveći modni gaf na crvenom tepihu 89. dodjele nagrade Oscar odabirom haljine ispod koje nije nosila donje rublje

Na oskarovskom crvenom tepihu rijetko se viđaju veliki modni gafovi jer se sve poznate osobe koje dolaze na dodjelu najprestižnije filmske nagrade trude biti besprijekorno i primjereno odjevene.

Međutim, izgleda da neki jednostavno vole riskirati prilikom odabira i stiliziranja svojih odjevnih kombinacija iako je u startu jasno da bi ona mogla prouzročiti neželjenu modnu nezgodu.

Tako je 36-ogodišnja američka glumica Blanca Blanco odlučila da ispod svoje žute oskarovske toalete s visokim prorezom neće odjenuti donje rublje. Na njezinu žalost, to su zabilježili fotografi tijekom njezinog poziranja jer je baš u tom trenutku haljina otkrila previše.

Korisnici društvenim mreža odmah su krenuli s kritikama njezinog izdanja. "Ne žalim je. Trebala je nositi donje rublje. Tko to ne napravi doslovno priziva ovakve situacije na crvenom tepihu", jedan je od komentara na Twitteru.

"Nedopustivo. Zna se da je ovo ozbiljna i svečana prigoda. Doći na Oscare bez gaćica izraz je nepoštovanja prema Akademiji", napisala je korisnica Instagrama, a mnogi su zaključili kako je njezin potez možda samo način privlačenja pažnje na sebe.

Što se sve događalo na 89. dodjeli Oscara pročitajte na portalu Showbuzz.hr.

Mislite li da je ovaj modni gaf namjeran ili slučajan?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju