Na velike ekrane vraća se popularni filmski serijal o Bridget Jones koja u trećem nastavku postaje majka. Renee Zellweger koja je utjelovila ovaj kultni lik mamila je poglede na premijeri filma u Londonu


Renee Zellweger
plijenila je pažnju na svjetskoj premijeri filma 'Drugo stanje Bridget Jones' koja je održana na trgu Odeon Leicester u Londonu.

Za ovu priliku odabrala je tamno plavu večernju haljinu iz Schiaparellijeve ovojesenske couture kolekcije koja je naglasila njenu fit figuru, a koju je dodatno produžila sandalama s potpisom Stuarta Weitzmana.



Iako je u prošlosti često bila kritizirana zbog korištenja botoksa te zaglađenosti kože koja nije dopuštala izmjenu facijalnih ekspresija, na premijeri trećeg nastavka iz serijala o Bridget Jones to nije bio slučaj.

Kraljica poziranja na crvenom tepihu dobila je pohvale za održavanje prirodnog izgleda, ali i glumački nastup u posljednjem dijelu ovog filmskog serijala u kojem postaje majka.

Zavirite u našu fotogaleriju i usporedite kako je Renee Zellweger izgledala na početku Bridget Jones avanture i danas, te pogledajte trailer za novi film.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju