Odabrati savršenu haljinu i izrez za bujni dekolte nije nikada lagan zadatak. Dobro to znaju Salma Hayek, Kim Kardashian, Sofia Vergara i druge ljepotice. Raskošne obline ponekad jedva ukrote zahtjevnim prorezima ili neodgovarajućom veličinom, no još uvijek izgledaju ukusno i lijepo



Za pojavljivanje na crvenim tepisima mnoge zvijezde nerijetko posežu za isticanjem svojih bujnih atributa. Ako ne naglašavaju figuru pješčanog sata, bokove i tanki struk, bujne holivudske dame u prvi plan stavljaju dekolte.

Ponosne vlasnice velikih grudi, poput Monice Bellucci, Kim Kardashian, Sofie Vergare Salme Hayek i drugih tada pažljivo biraju krojeve kako bi izgledale provokativno, ali i izbjegle zamku vulgarnog izgleda. Odlučuju se za dekoltee na granici pristojnog, koji 'kipe' tek toliko da golicaju maštu i pokazuju raskoš. Seksepilne, ali ne i nepristojne.

Modna lekcija koja bi damama s velikim grudima mogla pomoći je svakako ona da biraju haljine ravno rezanog dekoltea, okruglog ili blagog V ili poput Kelly Brook haljina s malim okruglim izrezom oko vrata, koje savršeno ističu obline ne otkrivajući previše. 

U fotogaleriji pogledajte kako su najraskošnije žene istaknule svoje adute.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju