Nicole Kidman bila je posebna gošća na otvaranju 65. Taormina Film Festivala.

Galerija Nicole Kidman Nicole u ružičastoj haljini Oliviera Theyskensa U bijeloj haljini Oliviera Theyskensa Nicole je primila nagradu Arte +0 Nicole je ljubiteljica odvažne neonske ružičaste nijanse

Slavna 52-godišnja australska glumica sudjelovala je na panelu na kojem je razgovarala o svojoj karijeri, a potom joj je uručena i nagrada Arte za glumački doprinos kinematografiji.

Nicole je nagradu primila u vrlo jednostavnoj dugačkoj bijelog haljini belgijskog dizajnera Oliviera Theyskensa, poznatog po radu za modne brendove Rochas, Nina Ricci i Theory.

Haljina dugih rukava sa srebrnom kragnom vizualno ostavlja potpuno drukčiji dojam od one koju je glumica odabrala za drugi dan festivala.

Slika nije dostupna Uvijek ispred trendova: Severina u bojama koje će obilježiti 2019. godinu

Bershka, 129 kuna Franka Batelić: Majica koja najavljuje jedan od najvećih ovogodišnjih trendova

Fotografima je pozirala u još jednom Theyskensovu modelu – satenskoj haljini upečatljive ružičaste nijanse koju je dizajner na svom službenom profilu na Instagramu nazvao šokantnom ružičastom bojom.

Kako bi sva pažnja ostala na efektnoj haljini, Nicole ju je spojila s vrlo jednostavnim sandalama brenda Jimmy Choo u crvenoj boji.

Haljina ovako pamtljive i uočljive nijanse sigurno nije odjevni komad koji ćemo odabrati za svakodnevna izdanja, ali zato je stvorena za posebne prigode u kojima želimo zablistati.

Nicole u ružičastoj haljini Oliviera Theyskensa Nicole u ružičastoj haljini Oliviera Theyskensa (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Eksplozija ružičaste: Boja koju se na crvenom tepihu usude nositi samo najodvažnije Ružičaste haljine Oscari 2019. - 2 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 3 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 5 +6 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju