S pomno odabranim modnim kreacijama na tri različita crvena tepiha, glumica Nicole Kidman osvojila je pohvale modnih sladokusaca. No njihove hlavospjeve nadmašili su frizerski stilisti složni u čistoj desetki koju su dodjelili glumici za odabranu frizuru. Bob dužine do ramena, pramenova posloženih u razdjeljak jednostavna je frizura kakvu i sami možemo napraviti

Da su ležernost i oproštaj od strogih glamuroznih punđa provjereni recept za glam izdanje, najavljen na modnim pistama, potvrdila je glumica Nicole Kidman.

Tijekom tri dana i tri posve različita događanja, press konferencije opuštenog karaktera i crvenog glam tepiha na berlinskom filmskom festivalu, te velikog tepiha dodjele glazbenih nagrada Grammy, australska zvijezda prošetala je identičnu jednostavnu bob frizuru.

Bob frizura je tip frizure idealan za sve tipove lica i lako ga je prilagoditi raznovrsnim prigodama i stajlinzima



'Bob frizura je tip frizure idealan za sve tipove lica i lako ga je prilagoditi raznovrsnim prigodama i stajlinzima. Nema određenog tipa lica kojem pristaje već mi kao frizeri to određujemo dužinom boba, oblikom te raznoraznim tipom šiški' istaknula je frizerka Helena Santini Balentović.

Zlatno pravilo kod svih frizura pa tako i kod boba je da duguljasti tip lica treba vizualno skratiti razovrsnim šiškama, te kraćim i punijim linijama. Na okruglim tipovima lica potrebo je pramenove ostaviti što dužima i bez nekih oštrih šiški koje bi dodatno skratile i zaokružile lice.

Što se tice održavanja boba kod kuće, ova frizura ne zahtjeva puno posla tek pet minuta potrebnih za stiliziranje.

'Kod kraćih stepenasto ošišanih pramenova potrebno je par poteza prstima, te malo paste ili voska na vrhove da se naglase. Kod dužeg boba ravnijeg i punije ošišanog potreban je eventualno losion za volumen koji će tijekom sušenja podignuti kosu iz korijena, te polučetka koja je idealna za feniranje boba te na kraju malo laka,sjaja ili suhoga ulja' savjetuje Helena.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju