Nina Badrić rado dijeli nadahnuća za modne igre na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je nedavno podijelila i vrlo jednostavno, ali efektno street style izdanje u kojem vladaju komadi koje većina dama ima u svojim ormarima.

Dobre traperice, štikle i kožnata jakna osnova su ormara većine žena. Ovi se komadi mogu lako kombinirati s drugom odjećom i modnim dodacima, a u njima će žena uvijek izgledati lijepo.

I Nina Badrić je njihova ljubiteljica. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u plavim trapericama trapez kroja koje vizualno produžuju noge, a pogotovo kada se kombiniraju uz cipele visokih potpetica.

Hrvatska pjevačica traperice je sparila uz damski model kožnatih štikla iz talijanske modne kuće Gucci. Ispod hlača tek su se nazirali dijelovi ovih simpatičnih color-block štikla u ružičastoj, crnoj i bijeloj boji s potpeticom od 10.5 centimetara.

Nina Badrić izdanje je nadopunila bijelim majicom kratkih rukava s preslikom koju je uvukla u hlače, a preko ramena nehajno je prebacila kožnatu jaknu u motorističkom stilu koja je iznimno popularna svakoga proljeća.

Slika nije dostupna Svjetska, a naša: Model haljine koji Nina Badrić nosi bolje od stranih zvijezda

Slika nije dostupna Nina Badrić: Opasne čizme s iglenom potpeticom koje izgledaju mrak uz minicu i uske hlače

Kombinaciju su zaokružile, pak, upečatljive sunčane naočale u crno-bijeloj boji koje su cijelom izdanju dale dozu tajanstvenosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju