Na večeri u kojoj je imala odmor od nastupa pjevačica Nina Badrić posvetila se druženju s prijateljima. Ženski izlazak začinila je upečatljivim stajlingom u kojemu su uz kaput crno bijelog printa dominirale savršeno dizajnirane štikle. Model 'Blade' modne kuće Casadei u metalik tirkiznoj boji potvrdio je istančan ukus lijepe Nine


Buđenje iz uspavanog zimskog siječanjskog sivila proživljava i društveni život metropole čije večeri zaokupljaju tematska okupljanja. Prožeto sloganom kako je život prekratak da bi ga ispunili prosječnim iskustvima, bilo je događanje smješteno u galeriji Velvet povodom promocije novog Badelovog likera s okusom aronije.

Misao vodilja savršeno je pristajala našoj pjevačici Nini Badrić koja svojim uvijek pozitivnim stavom uveseljava publiku i obožavatelje. Na večeri u kojoj je imala odmor od druženja s mikrofonom Nina je stigla u vrlo upečatljivom zimskom stajlingu.



Kaput zanimljivog crno bijelog printa prikrivao je crnu koktel haljinu sparenu s crnim grilonkama čime je naglasak završio na savršeno dizajniranim štiklama.

Metalik tirkizna boja i elegantan dizajn začinjen srebrenom 10 cm dugačkom potpeticom potpisuje talijanska modna kuća Casadei. Brend inače poznat po dinamičnom i ekstravagantnom potpisu odjevnih komada, te vrlo ženstvenih modela cipela omiljen je među brojnim ženama.

Nina je svoje nove mezimice i prije prvog izlaska pokazala na svom Instagram profilu uz post : 'Štikle za dušu', što potvrđuje naboj neraskidive veze žena i štikli.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju