Nina Badrić bila je gošća na modnoj reviji dvojca eNVy room koji je predstavio kolekciju za proljeće. Naša pjevačica za to događanje izabrala je haljinu, čizme i torbicu koje je već nosila, a koji u kombinaciji izgledaju fantastično

Galerija Nina Badrić na modnoj reviji eNVy room - 2 Nina Badrić na modnoj reviji eNVy room - 3 Nina Badrić na modnoj reviji eNVy room - 1 +13 Dvojac eNVy room na modnoj reviji predstavio je kolekciju za proljeće Nina Badrić za predstavljanje nove kolekcije hrvatskog modnog dvojca eNVy room odjenula je haljinu britanskog brenda Solace u kojoj smo pjevačicu već imali prilike vidjeti. Nosila ju je u srpnju 2016. godine uoči koncerta u pulskoj Areni, a fotografije u haljini zanimljivog kroja tada je objavila na Instagramu.

Nina Badrić za modnu reviju dvojca eNVy room izabrala je haljinu, čizme i torbicu koje je već nosila, a koji u kombinaciji izgledaju fantastično

Naša pjevačica "reprizirala" je i smeđe čizmice modne kuće Saint Laurent i torbicu brenda Chloé koje je nosila u siječnju na fotografiji koju je također objavila na Instagramu. Odjevnu kombinaciju za reviju eNVy rooma Nina je zaokružila elegantnim svjetlosmeđim kaputom.

Haljina crvene boje s hipnotizirajućim plavo-bijelim motivima pod nazivom "Singer" (u prijevodu pjevačica) izvrsno paše uz smeđe čizmice i torbicu te je ovoj kombinaciji zaista teško naći zamjerku.

U fotogaleriji pogledajte i modele iz nove kolekcije eNVy rooma inspirirane vremenima s početka prošlog stoljeća, kada žene sve više odbacuju tradicionalna vjerovanja i aktivno se uključuju u sve sfere života.

Uz boho chic i neke sportske detalje, jedna od osnovnih motiva kolekcije je i ilustrirani lik Gibson girl kao simbola žena tog razdoblja, koji se protegnuo i do današnjih dana - lijepe i dotjerane, a istovremeno romantične, neovisne, samouvjerene i aktivne.
Nina Badrić na modnoj reviji eNVy room - 3 Nina Badrić na modnoj reviji eNVy room (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju