Hvala ti Bože na ovim danima, napisala je pjevačica Nina Badrić ispod objave na svom Instagram profilu. I dok ona uživa u hvarskom ljetu, zaljubljenice u modu uživaju u njezinim modnim izdanjima.

Galerija Nina Badrić Haljina brenda La DoubleJ Haljina brenda La DoubleJ +1 Haljina brenda La DoubleJ

Oduševljenje je izazvala i haljina u kojoj Nina pozira na spomenutim fotografijama. Radi se o kreaciji talijanskog modnog brenda La DoubleJ.

Duga haljina imena Magnifico je lepršava kreacija s dugim, zvonolikim rukavima koju posebnom čini uzorak koji je krasi - listovi monstere. S obzirom na to da monstera ima svoje mjesto među omiljienim biljkama, vjerujemo da će ovaj print oduševiti mnoge.

Haljina brenda La DoubleJ Haljina brenda La DoubleJ (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Svilena haljina ima povišeni ovratnik i vrpcu koja se veže u mašnu na stražnjoj strani, a dolazi u veličinama od XS do XXL. Cijena haljine koju lepršavi dizajn čini savršenim odabirom za ljetne večeri je 1100 eura.

Pjevačica je uz haljinu nosila zlatne sandale s ravnim potplatima i tankim remenčićima koji se mogu vezati na različite načine.

Nina Badrić u jednoj od najljepših ljetnih haljina kojoj ne trebaju nikakvi posebni dodaci Nina Badrić Haljina brenda Zimmermann Nina Badrić u haljini brenda Zimmermann +4 Nina Badrić

Stižu novi modeli: 15 crnih haljina iz prvih jesenskih kolekcija Mohito, 24,99 EUR Stradivarius, 25,99 EUR Bershka, 27,99 EUR +12 New Look, 34,98 EUR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju